Mix Media · Tenis

VIDEO + SONDAJ / Accidentare cumplită. Cum ar trebui să procedăm?

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon 2017. Ea a câștigat meciul cu Bethanie Mattek-Sands, după ce americanca s-a accidentat la genunchi în startul setului al treilea, cel decisiv. Televiziunea care produce turneul din Londra a arătat imagini din tribune, dar pe fondul sonor se auzeau urletele de durere ale lui Bethanie.

Pe de altă parte, întâlnim multe momente când TV-urile – și nu numai cele de la noi – difuzează imagini terifiante. Jurnalistic se naște o întrebare. Cum ar trebui să procedăm? Să arătăm totul? Să lăsăm doar de înțeles ce s-a întâmplat.

Vă invit să răspundeți sondajului de mai jos, cu observația că imaginile VIDEO reflectă doar o parte foarte mică din ceea ce i s-a întâmplat jucătoarei din SUA.

Foto: deadspin.com

Un gând despre „VIDEO + SONDAJ / Accidentare cumplită. Cum ar trebui să procedăm?

  1. Din pacate accidentarile fac parte din sport. Nu vad de ce nu s-ar continua transmisia normal la o accidentare, chiar daca grava, din tenis. Din pacate rupturile de ligamente au devenit parte integranta a sportului modern si daca nu le aratam in transmisie nu inseamna ca ele nu exista. Desigur, poate exista discutia asupra faptului sa nu aratam agonia sportivului, iar strigatele de durere ale adversarei Siranei au facut parte din aceasta categorie. Unde nu as arata eu imagini sunt la accidentele din sporturile cu motor, unde starea pilotilor poate fi extrem de grava, mergand pana la deces.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s