Tenis de masă

Șansă mare pentru ACS Dumbrăvița

Campioana feminină a României joacă vineri în meci important din istoria sa scurtă, dar foarte bogată. Înființată în acest deceniu, ACS Dumbrăvița a ajuns rapid să domine tenisul de masă feminin, la nivel de echipe, fiind campioana ultimelor patru ediții.

Gruparea de lângă Timișoara evoluează într-a doua competiție europeană intercluburi, ETTU Cup, și are o șansă considerabilă de calificare în turul al patrulea. Dumbrăvița dispută acasă returul dublei cu formația rusă TTC Kazan, după ce în urmă cu trei săptămâni a cedat cu 3-2, în manșa întâi.

”Sper să putem face suficiente antrenamente împreună. Surorile Dospina sosesc astăzi de la Slatina, iar Izabela Lupulesku vine din Serbia și încercăm să asigurăm o coeziune cât mai bună a echipei. Eu mai am timp să mă gândesc la tactica pe care o voi aborda, în ce ordine le voi înscrie pe fete pe foaia de arbitraj. Oricum, rămâne o dispută foarte dificilă”

Nicoleta Husar, antrenoare ACS Dumbrăvița

Sezonul trecut cele două echipe s-au întâlnit în aceeași fază, dar în manșă unică, iar rusoaicele s-au impus cu 3-0.

Formația timișeană le are în componență pe Andreea Dospina Zanfir, Mihaela Dospina, Izabela Lupulesku și Andreea Balint. Confruntarea ACS Dumbrăvița – TTC Kazan este programată vineri, 15 decembrie, de la ora 17,30, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s