Fotbal

AUDIO / Alături de 10.000 de oameni, la meciul de deschidere

LJUBLJANA (Slovenia) – Faza finală a Campionatului European de fotbal în sală a luat startul cu dreptul. Spectatorii sloveni au umplut sala Stozice, la meciul împotriva Serbiei, iar în tribune s-au aflat și tricolorii noștri (foto: frf.ro). Organziatorii au raportat o asistență de 10.212 spectatori.

Mai mult decât atât, prima minge a turneului final au jucat-o Simic și Rakic, sârbii de la Informatica Timișoara, ce s-au aflat în cercul median la startul partidei cu Slovenia. Meciul l-a avut ca arbitru principal pe piteșteanul Bogdan Sorescu, care a acordat trei cartonașe galbene pentru proteste (unul gazdelor, două plavilor), în ultimele trei minute. Finalul a fost foarte încins, sârbii scoțând un punct (2-2), cu un gol înscris cu 30 de secunde înaintea finalului, după ce au fost conduși cu 2-0. Niciunul dintre cei doi jucători ai Informaticii nu a înscris în acest meci ce a contat pentru grupa A. Tot ieri, o semi-surpriză în grupa B, Rusia-Polonia 1-1.

Selecționerul Robert Lupu și golgeterul nostru din barajul de acces la Euro, Savio, au coborât pe drumul spre vestiare și s-au îmbrațișat cu Simic și Rakic, la finalul partidei de deschidere. Cei patru sunt coechipieri la deținătoarea Cupei și Supercupei României de fotbal în sală.

România întâlnește Portugalia, astăzi, de la ora 19,00, în grupa C, din care mai face parte Ucraina.

”Ricardinho este cel mai bun jucător din lume și, dacă vom reuși să-l blocăm, putem să realizăm o surpriză frumoasă. Vom fi atenți, însă, și la ceilalți jucători portughezi, pentru că sunt fotbaliști de top de la Sporting și Benfica”

Robert Lupu

Un interviu AUDIO cu Robert Lupu puteți asculta AICI. Interesant este că naționala noastră are un portughez naturalizat Paulo Ferreira. Un alt jucător naturalizat al tricolorilor, Felipe Oliveira, nu a ratat șansa de a se fotografia cu Ricardinho, aici, la Ljubljana, și a-l declara ”cel mai bun jucător din lume”.

Felipe Oliveira si Ricardinho
Foto: Facebook Felipe Oliveira

Citiți și: ULTIMA ȘANSĂ: ZECE DIN PAISPREZECE AU PESTE 30 DE ANI

 

 

Un gând despre „AUDIO / Alături de 10.000 de oameni, la meciul de deschidere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s