Tenis de masă

VIDEO / Eliza Samara și Tarnobrzeg ratează neverosimil finala Champions League

Formația poloneză de tenis de masă KTS Enea Siarka Tarnobrzeg a câștigat prima manșă a semifinalei Ligii Campioanelor, dar a cedat aseară pe teren propriu, în fața grupării croate Dr. Casl și a părăsit competiția.

Finalistă a ediției trecute, Tarnobrzeg se impusese în urmă cu trei săptămâni la Zagreb, 3-2, cu Samara învingând-o pe Jie Li (nr. 20 mondial), 3-1 (8, -6, 7, 5) și cedând cu Xintong Zhou, 1-3 (-9, 6, -10, -9).

Ieri, în Polonia, croato-asiaticele au câștigat mai clar, 3-1 la partide. Românca noastră a jucat un singur meci, cedat cu Xintong Zhou, 0-3 (-5, -4, -10), meci care poate fi urmărit în format VIDEO, AICI. În cele două manșe, Dr. Casl a folosit doar jucătoare de pe continentul galben: în afară de Li și Zhou, a evoluat Yu Fu. De altfel, Eliza Samara a fost singura europeancă aflată la masă în cele două manșe ale semifinalei.

Dr. Casl va juca finala cu formația turcă BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, care a trecut cu 3-0 și 1-3 de TTC Berlin, deținătoarea trofeului. Ambele finaliste se află în premieră în ultimul act al Seamaster Champions League.

 

Foto:  Rémy Gros, ettu.org

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s