Tenis de masă

VIDEO + GALERIE FOTO / România și-a aflat adversarul din ”sferturi”. Este pe locul al patrulea în lume

Optimea care a decis adversarul României din sferturile de finală ale Campionatului Mondial de tenis de masă s-a jucat astăzi. S-au aflat față în față două echipe asiatice, iar învingătoarea a revenit de 0-1 pentru a se impune clar.

Hong Kong a învins Taipeiul Chinezesc, fostul nostru oponent din grupă, cu 3-1. Cheng a învins-o pe Soo în cinci seturi (11-7, în decisiv) și Taiwan s-a aflat la conducere, dar apoi Hoi Kem Doo, de două ori, și Ho Ching Lee, o dată, au învins cu 3-0 și au dus formația din Hong Kong în sferturi.

Citiți și despre una dintre cele mai vârstnice jucătoare de la acest ”Mondial”, care în urmă cu patru luni evolua în România: O legendă a tenisului de masă vine la Dumbrăvița: are 54 de ani și este jucătoare activă

Această prezentare necesită JavaScript.

Hong Kong a ocupat locul al doilea în Grupa D, cu trei victorii – 3-1, cu Germania și Thailanda, 3-0 cu Brazilia  – și două înfrângeri: 1-3 cu Coreea de Sud și 2-3 cu Luxemburg. Cele mai valoroase jucătoare ale viitoarele adversare se clasează în Top 20: Ho Ching Lee (16), Hoi Kem Doo (17), iar Wai Yam Minnie Soo este pe 36 mondial.

În grupe, România trecuse marți de Taipeiul Chinezesc cu 3-0, după ce Samara și Szocs au întors soarta primelor două jocuri de la 0-2 la seturi. Vă amintesc clasările jucătoarelor noastre care au câștigat grupa C și au acces direct în sferturi, având zi liberă astăzi: Elizabeta Samara (25), Szocs Bernadette (29), Adina Diaconu (87), Daniela Dodean (96), Irina Ciobanu (202). Ca echipă, România este pe 6 înierarhia mondială. Confruntarea din sferturile de finală va avea loc mâine (joi, 3 mai), de la ora 17,00.

Galerie foto: ittf.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s