Tenis

VIDEO / ”Nu ne-am mai întâlnit, chiar nu știu la ce să mă aștept”

Simona Halep s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Montreal, după o victorie cu 7-5, 6-1 în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia. Disputa cu numărul şase mondial a durat o oră şi 28 de minute și îi aduce Simonei a patra semifinală consecutivă la Rogers Cup.

Cele două jucătoare s-au întâlnit și anul trecut în sferturi la Rogers Cup (jucat atunci la Toronto) și tot Simona a învins, cu 6-4, 6-2. Jucătoarea noastră conduce acum 5-1 în meciurile directe cu Garcia.

Halep a început cu break partida de vineri cu Garcia, dar apoi şi-a pierdut serviciul şi s-a mers cap la cap până la 5-5, când Simona a reuşit un nou break, încheind setul cu un ghem alb (7-5).

„Primul set a fost realmente dificil. Nu am renunțat în acel prim set și apoi am devenit mult mai încrezătoare. Am simțit că m-am mișcat mai bine, am jucat mai solid, cu mai multă forță. Garcia și-a pierdut un pic energia, după ce a cedat primul set”

Simona Halep

Numărul 1 WTA va juca în penultimul act astăzi, de la ora 20,00 cu australianca Ashleigh Barty (22 ani, 16 WTA), cap de serie numărul 15, victorioasă în sferturi cu 6-3, 6-1 în faţa olandezei Kiki Bertens (18 WTA).

„Nu ne-am mai întâlnit, chiar nu știu la ce să mă aștept. Știu că e foarte talentată și are o deplasare bună în teren. Mă voi consulta cu antrenorul meu, voi încerca să fiu puternică pe picioare, energică și la cel mai înalt nivel posibil”

Simona Halep

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s