Fotbal

Doi stranieri, în lotul U19 aflat în cantonament la Timișoara

Naţionala U19 de fotbal în sală a României se pregătește în regim centralizat, vreme de o săptămână. Tricolorii mici se află în cantonament la Timișoara.

“Până acum este un cantonament reușit. Băieții sunt receptivi și, încet-încet, formăm o echipă bună. Am mai avea nevoie de doi jucători, un închizător și un pivot. Căutăm și sperăm ca rezultatele să vină, pentru că rezultatele ne țin. Anul acesta, am avut evoluții bune și în Cehia și la partidele amicale și sper să iasă bine și cu Serbia ”

Kacso Endre, selecționer România

Staff-ul tehnic a convocat 12 jucători, de la opt echipe, dintre care una din Anglia și una din Italia. Campioana, Informatica Timişoara, dă cei mai mulți jucători, trei, în vreme ce Autobergamo Deva și United Galați au trimis câte doi fotbaliști:

Portari: Theodor Lungu-Badea (Informatica Timisoara), Andrei Dinicuță (United Galați)

Jucători de câmp: Darius Nastai, Sergiu Gavrilă (ambii de la Informatica Timisoara), Bogdan Pieptea (Autobergamo Deva), Matei Bosneagă (United Galați), Madalin Nitu, Andrei Ghiuță (ambii de la Dunărea Călărași), Vlad Dudău (Internazionale Vaslui), Robert Crișan (CSM Tg. Mureș), Raul Rădulescu (Reading FC – Anglia), Daniel Duda (Futsal Giorgione, Italia).

Dacă Rădulescu este la prima convocare, Duda a mai fost chemat la lot și este considerat unul dintre liderii echipei.

”O problemă mare pentru mine este că există multe cluburi la care nu se lucrează la nivel de juniori și aici trebuie să lucrăm. Ca să compensăm, organizăm cantonamente ale naționalei U19 în fiecare lună și pentru asta vreau să mulțumesc federației, căci acest lucru se întâmplă în premieră și este un mare pas înainte”

Kacso Endre, selecționer România

Tricolorii mici vor juca o dublă de pregătire cu Serbia U19, miercuri, la Zrenjanin, și joi, de la ora 17,00, la sala Constantin Jude din Timișoara. Ei pregătesc preliminariile primei ediții a Campionatului European U19, care vor avea loc la începutul anului viitor.

Romania U19 fotbal in sala 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s