Tenis

AUDIO | Simona Halep, senină și sigură pe sine

Am mers s-o văd pe Simona Halep la Universitatea de Vest din Timișoara dintr-o curiozitate foarte precisă, aceea de a afla care este starea ei de spirit la finalul celui mai bun an al carierei, care însă a avut câteva semne de întrebare, în ultimele săptămâni.

Atmosfera din Aula Magna UVT – suprapopulată, alte zeci de persoane rămânând pe dinafară – e suprinsă în reportajul AUDIO de mai jos: Simona a confirmat că merge fără antrenor în primele turnee ale anului, ceea ce înseamnă și Australian Open, a precizat că a fost în vacanță la schi cu întreaga echipă, nu numai cu Darren Cahill și a vorbit despre modul cum ar trebui să se implice mai mult autoritățile într-un tenis românesc finanțat aproape 100% din fonduri private.

”Te simți suficient de sigură pe tine, ca să mergi fără antrenor la primele turnee?”, a fost întrebarea pe care am ținut neapărat să i-o adresez. Numărul 1 mondial a făcut o scurtă pauza de gândire, apoi a venit răspunsul sincer:

”Nu știu ce să răspund, pentru că demult nu am mai fost fără antrenor. Va fi greu, cu siguranță, pentru că rutina se schimbă. Va trebui să fiu mai responsabilă pe anumite lucruri, însă obiectivul meu principal – dacă tot am luat această decizie – este să progresez la atitudine pe teren, să fiu responsabilă de ceea ce fac pe teren 100% și să iau deciziile necesare și potrivite în afara terenului”

Simona Halep

Am văzut la Timișoara un lider WTA senin și sigur pe sine, dar în același timp conștient că 2019 vine cu multe provocări și dificultăți.

După mulți ani, Simona va sărbători Crăciunul acasă, apoi va urma acomodarea cu vara toridă din emisfera sudică și, pe nesimțite, va veni Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului. BAFTĂ, SIMONA!

Foto: Dan Oancia / Radio Timișoara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s