Tenis de masă

Băieții debutează cu victorie la Euro 2019

Echipa masculină de tenis de masă a României a învins Ungaria, astăzi, în primul său meci la Campionatul European. Fetele intră în concurs miercuri.

Foto: Facebook European Table Tennis Union

Tricolorii au învins cu 3-1: Cristian Pletea a deschis balul, printr-o victorie în minimum de seturi cu Lakatos Tamas, 3-0 (9, 7, 9), după care Ovidiu Ionescu a revenit de la 0-2 la seturi cu Majoros Bence, însă a pierdut cu 3-2 (10, 9, -5, -7, 9).

A fost rândul lui Rareș Șipos să joace un meci de cinci seturi, pe care l-a câștigat. Românul l-a depășit pe Szudi Adam, 3-2 (6, -10, -4, 7, 7). Cristian Pletea a închis partida printr-un 3-1 (8, -11, 9, 5) cu Majoros Bence.

Grupa 2 este completată de favorita Suedia (cap de serie 2 la acest Euro), care mâine înfruntă Ungaria. Tricolorii vor evolua joi, de la ora 14,00, cu Suedia. Prima clasată se califică în sferturile de finală.

La feminin, România (campioana europeană en titre) face parte din Grupa 1, alături de Spania și Slovacia. Ibericele au învins astăzi echipa slovacă, 3-0, două puncta fiind aduse de… asiaticele Maria Xiao și Xuan Zhang.

Citiți și: România, loturi și programul meciurilor la Euro 2019

România joacă miercuri cu Slovacia (ora 20.00) și joi cu Spania (17.00). Ocupanta locului întâi va evolua în sferturile de finală. Competiția are loc la Nantes, în Franța.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s