Tenis de masă

Samara, în semifinalele Champions League; în acest weekend mai joacă Ovidiu Ionescu, Szocs Bernadette, Daniela Dodean și Adina Diaconu

Campioana europeană en-titre, echipa poloneză KTS Enea Siarka Tarnobrzeg, s-a calificat în semifinalele Champions League, după o dublă victorie cu formația cehă SKST Stavoimpex Hodonin. Tarnobrzeg a câștigat aseară pe teren propriu, cu 3-1, după ce în tur se impusese cu 3-2.

Elizabeta Samara a fost în formă excelentă și a adus primul și ultimul punct al victoriei de ieri: 3:1 (9:11, 11:8, 11:9, 11:8), cu Solomiya BRATEYKO și 3:1 (11:6, 11:9, 12:14, 11:4), cu JEE Hyyung Min. Eliza lipsise de la meciul tur, menajată din pricina unei ușoare accidentări.

Rezumatul meciului dintre Tarnobrzeg și Hodonin

Astăzi, într-o altă confruntare din sferturile de finală, TTC Berlin Eastside, cu Szocs Bernadette în echipă, primește vizita spaniolelor de la UCAM Cartagena TM, la adăpostul victoriei clare din tur, 3-0. Foarte probabil, Samara și Szocs vor fi adversare în semifinalele Champions League.

ARTICOL ÎN CURS DE ACTUALIZARE cu rezultatele din sferturile de finală. Folosiți REFRESH (F5) pentru noi informații. Știrile actualizate le găsiți la finalul articolului!

Coechipiere la Metz TT, Daniela Dodean și Adina Diaconu vor juca duminică, pe terenul grupării austriece Linz AG Froschberg. Formația franceză a câștigat manșa tur cu 3-2, meciul decisiv fiind câștigat de Adina Diaconu, 3-0 (6, 6, 3) cu Christina KÄLLBERG.

La masculin, Ovidiu Ionescu și Post SV Mühlhausen 1951 e.V. joacă astăzi cu 1. FC Saarbrücken TT, în deplasare. Saarbrücken a câștigat manșa I a acestei duble germane-germane cu 3-2, ocazie cu care Ionescu a pierdut primul meci – 0-3 (7, 9, 2) cu Kun SHANG – și l-a câștigat pe al patrulea: 3-2 (3, 4, -5, -9, 6), cu Patrick Franziska.

ACTUALIZARE 1. TTC Berlin Eastside a cedat cu 3-2 pe teren propriu, dar s-a calificat în semifinale. Szocs a făcut punctul de 1-1 – 3-0 (9, 9, 7) cu Ana Garcia Montero – și a pierdut meciul al cincilea: 1-3 (9, -9, -8, -9) cu Xin Liu.

ACTUALIZARE 2. Mühlhausen a fost eliminată din competiția masculină. Ovidiu Ionescu a egalat la unu – 3-1 (-9, 8, 9, 10) cu Patrick Franziska – și a cedat în meciul ultim (al patrulea): 1-3 (-11, -8, 10, -10) cu Kun Shang.

ACTUALIZARE 3. Dodean și Diaconu părăsesc competiția. Echipa lor, Metz TT, pierde cu 3-1 la Linz și cedează la general, 4-5. Dodean a fost învinsă de Sofia Polchianova, 3-0 (6, 8, 13), în meciul de deschidere, iar Adina Diaconu a adus singurul punct al franțuzoaicelor în partida a treia: 3-1 (-11, 9, 4, 1) cu Margarita Baltushite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s