Tenis de masă

Dodean și Diaconu, încă un sezon la Metz TT | VIDEO

Clubul francez Metz Tennis de Table a anunțat prelungirea cu un an a contractelor cu româncele Daniela Dodean Monteiro și Adina Diaconu. „Acordurile au fost stabilite de câteva săptămâni, dar astăzi avem plăcerea să vă anunțăm oficial că ne vom întâlni cu Daniela și Adina, la Metz, sezonul viitor”, sună anunțul făcut de club.

Metz TT amintește că jucătoarele sunt calificate cu naționala României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Campionatul francez a fost suspendat în urmă cu o lună, fără desemnarea campioanei. Și Champions League a luat sfârșit, fără a se mai juca vreun meci, de la mijlocul lui februarie încoace: competiția ajunsese în faza semifinalelor, dar Metz a fost eliminată în sferturi, de echipa austriacă Linz AG Froschberg (3-2 și 1-3).

Diaconu se va afla la al treilea sezon cu Metz, în vreme ce Dodean va bifa al doilea campionat consecutiv la gruparea din nord-estul Franței. Anterior, Daniela Dodean a jucat trei sezoane pentru un alt club din Hexagon, TT Saint Quentinois, în perioada 2015-2018.

În precedentele săptămâni, Metz TT a anunțat transferul unguroaicei Leonie Hartbrich, revenirea „nemțoaicei” Wu Jiaduo și despărțirea de Carole Grundisch și Pauline Chasselin.

Secvențe din meciul jucat de Daniela Dodean cu viitoarea sa coechipieră Wu Jiaduo, în 2011, la Campionatul European (Gdansk)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s