Tenis de masă

După opt luni de pauză internațională, Berni Szocs revine cu participarea la Cupa Mondială

Localitatea chineză Weihai găzduiește prima mare competiție de tenis de masă, după șocul pandemic din martie. Cupa Mondială, la feminin, adună douăzecișiuna dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, printre care românca Bernadette Szocs.

Szocs se află pe locul 24 în ierarhia mondială

Berni (ITTF 24) face parte din Grupa 4, în care a jucat deja un meci, cu o „vecină de clasament”, Hyowon Suh (Coreea de Sud, nr. 23 mondial). Szocs a câștigat primul set, dar apoi le-a cedat pe următoarele trei și a încheiat învinsă cu 4-2 (-8, 3, 9, 11, -8, 7).

„După o pauză lungă, zbor lung și 14 zile de carantină, ziua în care să mă întorc acolo unde îmi este locul, în sfârșit este aici! #Worldcup sunt atât de pregătit pentru tine”

Bernadette Szocs

Bernadette mai joacă astăzi (ora 12.30), cu egipteanca Dina Meshref (ITTF 32), care a cedat cu 4-1 în fața coreencei. Jucătoarea noastră are nevoie de victorie pentru a-și asigura locul secund în grupă.

ACTUALIZARE: Szocs a învins-o pe Meshref cu 4-3 (-8, 5, 8, -10, 6, -10, 5). Jucătoarea noastră putea încheia mai devreme meciul: a condus cu 7-1, în setul al șaselea, dar l-a cedat cu 12-10.

Victoria i-a adus calificarea în optimile de finală, Berni va juca în optimi cu liderul mondial, Meng Chen, jucătoarea calificată direct în această fază. Meciul va avea loc mâine – luni, 9 noiembrie – de la ora 18,30.

Un gând despre „După opt luni de pauză internațională, Berni Szocs revine cu participarea la Cupa Mondială

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s