Fotbal

Tricolorii, fără selecționer în Maroc

Selecționerul echipei de fotbal în sală a României, Robert Lupu, a fost depistat pozitiv la coronavirus și nu a făcut deplasarea în Maroc, acolo unde tricolorii efectuează un cantonament. Stagiul de pregătire se va încheia cu două jocuri amicale, în compania naționalei gazdă, programate marți și miercuri, de fiecare data de la ora 15,00.

Ședință video de la 3.700 km distanță, România – Maroc

Lupu nu a avut nevoie de spitalizare, dar a acuzat unele dureri musculare. În ciuda acestora, el a condus de acasă câteva ședințe video, iar de antrenamentele din sală se ocupă colaboratorul său, Marius Pârciu.

„Avem 6 jucători care nu au putut participa la această acțiune, dintre cei pe care am vrut să-i chem. Cristian Matei și Bogdan Covaci au avut probleme personale, Robert Matei și Andrei Crăciun au fost depistați pozitiv, Ique Ribeiro și Felipe Mancha au întâmpinat dificultăți cu zborurile. Nu s-au găsit decât legături cu escale de zece ore prin diverse aeroporturi. Chiar și așa, sunt încrezător că va fi un stagiu util în perspectiva preliminariilor Euro”

Robert Lupu

România ia startul în preliminariile Euro 2022, la 28 ianuarie, la Timișoara, unde va întâlni echipa cap de serie din grupă, Serbia. Bosnia-Herțegovina și Macedonia de Nord sunt celelalte două componente ale grupei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s