Încă un tenismen, al treilea, pe lista „pozitivilor”. Un român care s-a pregătit cu antrenorul lui Dimitrov, testat și el

Avatarul lui Adrian Schindarli

Tot mai mulți oameni de sport din zona ex-iugoslavă au fost testați pozitiv la coronavirus, după ce competițiile s-au jucat cu spectatori.

Este vorba despre cinci fotbaliști ai echipei Steaua Roşie Belgrad – Gobeljici, Petrovici, Jovancici, Jovicici şi Konatar. Poloistul Nemanja Vico și antrenorul nationalei de polo pe apă a Serbiei, Dejan Savic, s-au îmbolnăvit și ei, dar nu necesită spitalizare.

Tenismenul croat Borna Coric, numărul 33 mondial, care a participat în weekend la turneul de la Zadar, din cadrul circuitului demonstrativ Adria Tour, organizat de liderul mondial Novak Djokovic, a fost testat pozitiv la COVID-19. Anterior, s-a contaminat bulgarul Grigor Dimitrov (19 ATP), nevoit să se retragă înaintea finalei.

Astăzi, încă un nume a intrat pe lista celor pozitivi, sârbul Victor Troicki, nr. 184 ATP, participant la Eastern European Championship, competiție găzduită de Belgrad.

Nini Dica a câștigat Grupa A din parte fază a Eastern European Championship și s-a calificat în faza a doua

Tenismenul timișorean Nini Dica a luat startul ieri în faza a doua la Eastern European Championship. Adversarul românului este sârbul Miomir Kecmanovic, nr. 47 ATP, care a câștigat primul set cu 6-2, după care meciul a fost întrerupt din cauza ploii. Este pentru prima oară în cariera jucătorului în vârstă de 19 ani când întâlnește un oponent din Top 100 mondial.

Din grupă mai fac parte sârbii Marko Tepavac (426) și Darko Jandric (1.123 ATP).

Dica (1.113 ATP) a făcut ieri testul coronavirus, la Pancevo (Serbia), după ce s-a pregătit cu germanul Christian Groh, antrenorul lui Grigor Dimitrov, ambii pozitivi. Groh și Dica au făcut împreună două sesiuni de antrenament sâmbătă, 13 iunie, și duminică, 14 iunie. Rezultatul va veni mâine.

Luni, 29 iunie, mai multe jucătoare din România – Ana Bogdan, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Irina Bara – ar urma să ia și ele startul la Eastern European Championship


Lasă un comentariu